Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Ensam bland rÀvar" by Ulf Nilsson * eBook PDF Kindle ePub Free

Ensam bland rÀvar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ensam bland rĂ€var
  • Author : Ulf Nilsson
  • Release Date : January 16, 2007
  • Genre: Young Adult,Books,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 934 KB

Description

Johnny blir vittne till en man som cyklar runt och kikar in i bilar pÄ ett mystiskt sÀtt. Och i nÀsta stund blir Danskans vÀninna, den berömda kompositören Tine Bakker, bestulen pÄ sin bil med originalpartituret till hennes nÀsta stora verk! Det hÀr blir Johnnys farligaste uppdrag hittills. En intrikat hÀrva med en internationell liga nystas sakta upp och som vanligt Àr inget enbart svart eller vitt.

Ensam bland rÀvar Àr den tredje fristÄende delen i Ulf Nilssons detektivserie om Johnny & Co. En spÀnnande och tankevÀckande bok med driv i för slukarÄldern.

NĂ„gra röster om de tvĂ„ tidigare delarna En halv tusenlapp (2005) och Den döde talar (2006):”SpĂ€nnande med en klurig upplösning /…/ socialrealism i litterĂ€r gestalt för slukarĂ„ldern.” Marianne Ekenbjörn, NordvĂ€stra SkĂ„nes Tidningar”Ulf Nilsson /…/ vet hur man fĂ„r ihop en kuslig lĂ€supplevelse utan att det blir svĂ„rlĂ€st och /.../ han lĂ€gger sig vinn om sĂ„vĂ€l birollerna, som kĂ€nslospel och allvarliga funderingar.” Kerstin Hallberg , SvD”NĂ„got av det bĂ€sta Nilsson skrivit”. Jan Hansson , SvD


PDF Books "Ensam bland rÀvar" Online ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Ensam bland rÀvar" by Ulf Nilsson * eBook PDF Kindle ePub Free"